Η εταιρία

Bio-Strath® μια οικογενειακή επιχείρηση πρότυπο που κατάφερε με τα προϊόντα της να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

Καλώς ήρθατε στη Bio-Strath, εταιρεία παραγωγής φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία βασίζονται στην πολύτιμη και μοναδική, φυτική μαγιά Strath®. Υπάρχει ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για «ήπια» αλλά αποτελεσματικά προϊόντα, και ακόμη μεγαλύτερη απαίτηση τα προϊόντα αυτά να είναι φυσικά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα προϊόντα Strath® πληρούν απόλυτα αυτές τις προδιαγραφές. Η οικογενειακή επιχείρηση Bio-Strath βασίζεται στον ενθουσιασμό και την αφοσίωση του προσωπικού της για την καθημερινή παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.

Οι φυσικές πρώτες ύλες, οι ήπιες διαδικασίες επεξεργασίας, οι οποίες συμμορφώνονται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και χρησιμοποιούν τις πιο εξελιγμένες μεθόδους, καθώς και η τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την παραγωγική διαδικασία, συνδυάζονται ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα των προϊόντων Strath®. Η εταιρεία Bio-Strath ιδρύθηκε στη Ζυρίχη το 1961 από τον πατέρα μου, Fred Pestalozzi. Τα προϊόντα Strath® διατίθενται από φαρμακεία και καταστήματα προϊόντων υγιεινής διατροφής σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα Strath® παράγονται στην Ελβετία με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, και είμαι πολύ υπερήφανος που έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

David Pestalozzi

Η διαδικασία παραγωγής σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές

Τα προϊόντα Strath® παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές που διέπουν την παραγωγή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων. Για την παραγωγή των προϊόντων Strath® χρησιμοποιούνται τα κύτταρα μαγιάς του στελέχους  «Saccharomyces cerevisiae Meyen». Οι καλλιέργειες της φυτικής μαγιάς  συνδυάζονται με περισσότερα από 50 επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία στη συνέχεια μεταβολίζονται. Μέσω μιας ήπιας φυσικής διαδικασίας, τα κυτταρικά τοιχώματα της μαγιάς διασπώνται (πλασμόλυση)  ώστε να απελευθερωθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχουν προκύψει από τον μεταβολισμό. Το προϊόν της παραπάνω διαδικασίας είναι η πλασμολυμένη φυτική μαγιά που αποτελεί τη βάση όλων των προϊόντων Strath®.

Copyright © 2017 – 2023 Strath® | All Rights Reserved | Privacy policy | Protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service