FAQ

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Strath®

Το Strath® είναι φυτικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο παρέχει 61 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός μας για τη διατήρηση της υγείας του: 11 βιταμίνες, 19 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, 20 αμινοξέα και 11 δομικά συστατικά.

Το Strath® επιδρά μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού και τη συχνότητα λήψης. Όσο αυξημένες είναι οι ανάγκες του οργανισμού τόσο πιο άμεσα θα αντιληφθείτε την ευεργετική επίδραση του προϊόντος. Το Strath® ενδείκνυται σε περιόδους μη ισορροπημένης διατροφής, έντονης κόπωσης, άγχους και στρες. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μακροχρόνια λήψη του Strath® είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τον οργανισμό.

Για την καθημερινή υποστήριξη του οργανισμού συστήνονται:

Strath® Original: 1 κουτάλι του γλυκού (5ml) 1 φορά την ημέρα πριν το γεύμα

Strath® Original (tabs): 2-3 ταμπλέτες 1 φορά την ημέρα με νερό πριν το γεύμα

Strath® Convalescence drops: 30 σταγόνες 2 φορές την ημέρα σε λίγο νερό πριν τα γεύματα.

Σε περιπτώσεις που απαιτείται περαιτέρω ενίσχυση του οργανισμού συστήνονται:

Strath® Original: 1 κουτάλι του γλυκού (5ml) 3 φορές την ημέρα πριν τα γεύματα

Strath® Original (tabs): 2 ταμπλέτες 3 φορές την ημέρα με νερό πριν τα γεύματα

Strath® Convalescence drops: 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα σε λίγο νερό πριν τα γεύματα.

Το Strath® αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αλληλεπίδραση με τη λήψη οποιασδήποτε φαρμακευτικής αγωγής.

Το Strath® αποτελεί ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής χωρίς παρενέργειες. Είναι κατάλληλο συμπλήρωμα για διαβητικούς ασθενείς στην συνιστώμενη δοσολογία για τις ταμπλέτες ή τις σταγόνες, καθώς το σιρόπι περιέχει βύνη και μέλι.

Όλα τα προϊόντα Strath® βασίζονται στην ίδια πλασμολυμένη φυτική μαγιά και έχουν την ίδια δράση και αποτελεσματικότητα. Τα δισκία και οι σταγόνες είναι κατάλληλα για διαβητικούς, ενώ το σιρόπι όχι.

Τα δισκία και οι σταγόνες θα πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρό μέρος μακριά από το ηλιακό φως. Το σιρόπι μπορεί να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο. Όταν  φυλάσσεται στο ψυγείο, το προϊόν θα έχει κολλώδη μορφή.

Η διάρκεια ζωής του Strath® είναι εως 5 χρόνια εφόσον δεν ανοιχτεί. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας θα πρέπει να καταναλώνεται εντός 6 μηνών. Το χρώμα του σιροπιού μπορεί να σκουρύνει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό δεν έχει καμία επίδραση στο προϊόν.

Τα δισκία και οι σταγόνες έχουν ουδέτερη γεύση. Το σιρόπι εξαιτίας της μαγιάς, της βύνης και του μελιού έχει ευχάριστη γλυκιά γεύση. Εάν για κάποιο λόγο, η γεύση δεν σας είναι ανεκτή μπορείτε να αναμείξετε το προϊόν με γάλα ή χυμό φρούτων.

Όχι, εάν και εφόσον η διατροφή σας είναι ισορροπημένη. Το Strath® βοηθά το σώμα να αξιοποιεί καλύτερα την τροφή αυξάνοντας την ικανότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών.

Ναι, τα δισκία και οι σταγόνες του Strath® αποτελούν την ιδανική λύση για τους διαβητικούς ασθενείς καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες.

Ναι, το Strath® είναι κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών. Το σιρόπι είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας άνω του 1 έτους.

Το Strath® μπορεί να ληφθεί συνδυαστικά με άλλα συμπληρώματα διατροφής καθώς βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών, όπως των Ω3 λιπαρών οξέων, του σιδήρου, των βιταμινών και των μετάλλων.

Ναι, το Strath® περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν τον εγκέφαλο όχι μόνο στη μνήμη και τη συγκέντρωση, αλλά και στην ανάκληση πληροφοριών. Ο εγκέφαλος χρειάζεται βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και δομικά συστατικά σε συγκεκριμένες αναλογίες. Το Strath® προσφέρει όλα τα παραπάνω με 100% φυσικό τρόπο.

Το Strath® δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, επομένως δεν θα προκαλέσει υπερκινητικότητα πριν τον ύπνο. Ένα από τα οφέλη του Strath® είναι ότι ρυθμίζει και διατηρεί την ισορροπία στο σώμα.

Το Strath® περιέχει 61 απαραίτητα συστατικά τα οποία χρειάζεται το σώμα για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του. Εάν ωστόσο, χρειάζεται να λάβετε επιπλέον συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής όπως σίδηρο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, κ.λπ., δεν υπάρχει περιορισμός. Το Strath® δεν περιέχει Ω3 λιπαρά οξέα, οπότε μπορείτε να λάβετε παράλληλα ένα συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε Ω3. Είναι ο τέλειος συνδυασμός για ενίσχυση της συγκέντρωσης, ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων.

Εάν το παιδί σας λαμβάνει ήδη φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση της ΔΕΠΥ, θα ήταν βοηθητικό να λάβει παράλληλα το Strath®. Το Strath® θα βοηθήσει στην τόνωση της όρεξής του (η οποία μειώνεται με τη λήψη φαρμακευτικής αγωγής), θα αυξήσει την ενέργειά του και θα υποστηρίξει συνολικά την υγεία του. Εάν το παιδί σας δεν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή συνιστάται να ξεκινήσετε τη λήψη Strath® σύμφωνα με τις οδηγίες δοσολογίας.

Χρησιμοποιήστε το Strath®για δύο έως τρεις μήνες ώστε να παρατηρήσετε βέλτιστα αποτελέσματα. Το Strath® έχει αποδειχθεί ευεργετικό σε παιδιά με ΔΕΠΥ, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος δεν είναι η ίδια για όλους τους ανθρώπους.

Ξεκινήστε τη λήψη 3 μήνες πριν την περίοδο των εξετάσεων στην προτεινόμενη δοσολογία  και συνεχίστε την κατά τη διάρκεια και ολοκλήρωσή τους.

Το προϊόν Strath® χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της ανάκαμψης του οργανισμού έπειτα από ασθένειες. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μειώνοντας ταυτόχρονα το αίσθημα κόπωσης. Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα συνεπώς το Strath® μπορεί να ληφθεί παράλληλα με οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή.

Ναι, το Strath® αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που δεν ενέχει κινδύνους εύρεσης απαγορευμένων ουσιών σε ελέγχους ντόπινγκ. Το Strath® ενισχύει τον οργανισμό με την απαιτούμενη ενέργεια ειδικά σε περιόδους έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Το Strath® μπορείτε να το προμηθευτείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής. Πατήστε εδώ για να βρείτε ένα σημείο πώλησης.

Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο φαρμακείο προκειμένου να ενημερωθείτε για την τιμή πώλησης.

Το Strath® δεν μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη μυκήτων όπως η Candida Albicans. Αντιθέτως, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε άτομα που πάσχουν από μυκητιάσεις.

Αν και το Strath® μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της όρεξης όπου και όταν χρειάζεται, δεν προκαλεί αύξηση βάρους εφόσον ακολουθείται ισορροπημένη διατροφή.

Copyright © 2017 – 2023 Strath® | All Rights Reserved | Privacy policy | Protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service